You and your family of 7 are going to Spain

every one has to pay Â£89 for there fight

There are 270 Pesetas for Â£5

It takes 2 hours 45 minutes to fly there from England.

The hotel costs Â£28 a night

you need 3 rooms

how much would it cost altogether

Users who have LIKED this post:

Leah Furnivall89 x 7 = 623

7 x 28 = 196

623 + 196 = 819

Total Â£819

Users who have LIKED this post:

Alexander StewardBoornePost authorCorrect

Jasmine MackieThe answer is Â£819

Kiera Edwardsif you do Â£89 x 7 it is 623

and well how many nights is it, or how much a room cost . I don’t understand to me it don’t make much sense

Banita Sehrais the answer Â£819